2013/05/10

tunne ja nauti

Eilinen helatorstai tuli hyödynnettyä oikein kunnolla lorvailun merkeissä. Kuitenkin ennen lorvailua poikkesin Tampereella Hämeenpuistossa, jossa on parhaillaan menossa Tunne Tampere- niminen kaupunkitapahtuma. Tapahtuman keskuksena toimii Hämeenpuisto ja tapahtuman tarkoituksena on tuoda tutuiksi kaupungin ja lähialueen palveluita ja tuotteita. Tapahtuma jatkuu 20.5. asti ja joka päivälle on luvassa erilaista ohjelmaa. Tuo ohjelmatarjonta on todella laaja, tarjolla on mm. tanssia, liikuntaa, taidetta yms. ja toki isolta screeniltä kaikki Suomen jääkiekkopelit :)

Samaan aikaan Tunne Tampere- tapahtuman lisäksi Hämeenpuiston on vallanut ihana ja  suosittu Eurooppalainen ruokatori. Tuonne Hämeenpuistoon siis suuntasin eilen. Myynnissä oli mitä erilaisempia syötäviä: nugaata, fudgea, leivoksia, leipää, makkaroita, juustoja, pizzaa, kuivattuja hedelmiä, jäätelöä yms. Syötäviä oli myynnissä ihan Italiasta asti, mutta oli torilla myös tuotteita ihan Suomestakin, joka oli minusta erityisen mukavaa.



Arvatkaa meinasinko seota näistä kaikista ihanuuksista?


Nam.



Ja mikä parasta, maistiaisiakin oli tarjolla paljon!


 :P


 
Ja olihan siellä myynnissä syötävien juttujen lisäksi kaikenlaista tavaraa esim. kasseja ja palasaippuoita. Noita palasaippuoita olisi lähtenyt mukaan monta, jos vain osaisin palasaippuaa käyttää, niin kauniita ja ihanan tuoksuisia olivat.


aitoja pesusieniä ja kuivattua laventelia, iih!

Vaikka ostettavaa oli jos jonkinlaista, pelkästään jo katselusta (ja maistelusta) tuli kylläiseksi. Eli silmänruokaakin oli tarjolla paljon, kuten kuvat kertonevat. Mukaan kotiin lähti ainoastaan Antiikki Klaaran leipomaa palsternakkaista saaristolaisleipää, joka on muuten hyvää!! Ja kaveri osti tuollaisen kuvassakin vilahtavan suklaaomenan. Ne olivat kyllä suloisia!

Helatorstai sujui toreilun jälkeen ihan kotioloissa. Illalla lenkillä bongasin varman kesän merkin, joka on pakko vielä laittaa tähän. Eli puissa alkaa olemaan jo pienet lehdet!



4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Kääk, mitkä hiirenkorvat! Täällä on niin kylmää ja märkää, ettei mitään rajaa. Mukava nähdä, että edes jossain säänhaltijat ovat tehneet työnsä oikein.

emmi kirjoitti...

täällä on ollut nyt muutaman päivän lämmintä ja aina välillä on nakannut sadekuuron eli kasvit ovat alkaneet vihertää ihan silmissä. ja ukkostakin on tosiaan jo ollut, huh.

kyllä ne lämpimät ilmat sinne pohjoisemmaskin vielä ennättävät. teillähän suli lumetkin lähes samassa tahdissa etelän kanssa, niin täytyyhän meidän nyt vähän ottaa taas etumatkaa :)

Pomsikas kirjoitti...

oi onko tuo toffeeta tuossa yhdessä kuvassa? oispa täälläkin tuollaisia tapahtumia.

emmi kirjoitti...

Pomsikas: tarkoititko tuota viidettä kuvaa? Siinä on eri makuisia fudgeja. Tuo samainen fudgemies oli myymässä fudgeja Rovaniemen kävelykadulla viime syksynä eli sen siis voi bongata ympäri Suomen.

Ja nythän ois tuo tori täällä vielä 20.pv asti eli tulehan käymään :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...